A blog by an Irishwoman, written in both English and Swedish, depending on what humour is on me....
En blogg av en irländska, skriven på svenska och engelska.
Just scroll down to find the English bits among the Swedish, or vice versa.

Ta Gaeilge agam freisin, más é an rud é go bhfuil éinne eile le Gaeilge ag léamh mo bhlagsa.

Ich verstehe auch ein bisschen Deutsch, je parle un petit peu francais och klarar av lite norska med.

Wondering about the background of the blog? They're the Cliffs of Moher, in the neighbouring county, County Clare, 8km long, 700m high, and magnificent. Well worth a visit if anyone is around the West of IrelandFriday, March 19, 2010

kort inlägg

nu får jag skärpa mig! det har inte varit så många inlägg den senaste tiden, och oftast är det sent på kvällen när jag passar på att skriva korta inlägg, som blir då på engelska mest, och inte svenska.
När jag började blogga för 3 månader sedan, så var jag hemma, sjukskriven, och satt och sträckläste svenska deckare, nu är jag tillbaks på jobbet, och tänker mest på engelska, men, men, det blir lite mer svenska här framöver, minsann.
Sitter i bilen, intill en fotbollsplan, flickor tränar soccer och det regnar som bara den, stackarna, jag får sluta nu, innan de kommer skrikande att de är hungriga och trötta, och våta, och förbannade på regnet, samtidigt!
Det blir till å muta dem med lite choklad på hemvägen....
hälsningar
liz

2 comments:

 1. Du är vad vi kallar en fotbollsmorsa ;) Ställer upp och skjutsar barnen hit och dit på träningar och matcher och väntar tålmodigt tills de är redo för hemfärd igen. De kommer att minnas din insats med glädje och tacksamhet, när de blir lite äldre.
  Mina soligaste kramar till dig!

  ReplyDelete
 2. Jag är verkligen en fotbollsmorsa, inte trodde jag att det skulle bli så mycket sport i mitt liv som mamma, jag trodde det kanske skulle vara mer musiklektioner, osv, men det har blivit sport och det är jag faktiskt mycket glad över. Det är bra för barnen att vara med i ett lag och lära sig vad det betyder att spela tillsammans, att ställa upp, att vinna och att förlora, och allt vad det innebär. Bra motion också och bra rutin.
  Kram
  liz

  ReplyDelete