A blog by an Irishwoman, written in both English and Swedish, depending on what humour is on me....
En blogg av en irländska, skriven på svenska och engelska.
Just scroll down to find the English bits among the Swedish, or vice versa.

Ta Gaeilge agam freisin, más é an rud é go bhfuil éinne eile le Gaeilge ag léamh mo bhlagsa.

Ich verstehe auch ein bisschen Deutsch, je parle un petit peu francais och klarar av lite norska med.

Wondering about the background of the blog? They're the Cliffs of Moher, in the neighbouring county, County Clare, 8km long, 700m high, and magnificent. Well worth a visit if anyone is around the West of IrelandTuesday, February 9, 2010

katterna
Äntligen, några bilder där bägge katter är med, även om det finns treglasfönster mellan dem!.... Bilderna är tagna av äldsta dottern (14) idag på eftermiddagen.
Salem sitter till vänster, Missy sitter utanför fönstret till höger, hon är så nyfiken och glad! Salem, han är lite mer 'fussy' och är folkskygg, springer direkt iväg när det kommer besök. Missy, hon hittade en spindel i badkaret förra veckan och 'lekte' med den en stund, (den överlevde), nu har Missy för vana att kolla badkaret av och till för att se om inte det finns flera potentiella lekkamrater....

5 comments:

 1. Tack för Din härliga kommentar! Otroligt roligt att jag fick vara lite inspiratös! Tack!

  ReplyDelete
 2. Hejsan. Min mor tipsade mig om din blogg. Hon skrev till mig att "Hon har en jättetrevlig blogg och hon skriver imponerande bra på svenska", så jag var ju tvungen att titta in hos dig ;)

  Katter är för härliga, jag gillar det där med spindeln i badkaret =D

  Hälsningar från Peter, Göteborg.

  ReplyDelete
 3. Hej på er, Fale Artut, och Peter!
  Roligt som alltid att få besök och kommentar!
  Fale Artut: jag letar efter en kurs om spinning och hoppas att kunna gå en i maj eller juni. Annars får jag nöja mig med att ta fram min slända (heter det så?) och spinna lite för hand. Jag fick den för 15 år sedan när jag gick en kortkurs i spinning. Måste skaffa mig ull med....
  Peter: undrar om din mamma bor på Lamberget i Karlstad? (Du behöver inte svara på denna fråga!) ;-) Själv så bodde jag i GBG i drygt 3 år, på 3e Långg och sedan uppe på Johanneberg, älskar GBG!
  hälsningar från en solig, torr och kall Irland, men å så fin dag idag, någon plus grad, och ingen snö.
  liz

  ReplyDelete
 4. Tack snälla för kommentaren på min blogg, alltid roligt att se vilka som kikar in :)

  Vilken härlig sida du har och vad vackert du verkar bo! Mysigt att se lite snödroppar och grönt när vi bara har fullt merd snö här hemma, nu längtar vi ännu mer efter våren.

  ReplyDelete
 5. Vilka fina katter du har och din dotter är en riktigt skicklig fotograf.
  Jag kan svara på frågan till Peter - jodå, jag är hans mamma :)Och han bor på Vasaplatsen, som du kanske förstod av de vinterbilder jag fick av honom och la ut för några dagar sen.
  Ha det gott!
  Varma kramar!

  ReplyDelete